Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er måske vild med min lærer

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey,
Jeg tror ikke du er vild med hende…
Hun var nok bare en voksen der forstod dig og var der for dig. Det lyder som om du ikke ved om du er forelsket.

Jeg havde det på samme måde men en af mine lærere, hun var den sødeste og var der altid til at tale og have det sjovt. Jeg fandt ud af, at jeg ikke var forelsket. Jeg så hende ikke hver dag i skolen. Jeg savnede hende, men jeg den følelse jeg havde da jeg sagde farvel til hende var der ikke mere. Eller også følte jeg bare noget dér.

Ja, du føler noget nu… men senere tror jeg at du vil tænke tilbage og finde ud af at det bare nok er savn. Eller sige farvel til en voksen du stoler på…

Håber mit svar hjalp lidt…

Kh

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er fuldstændig normalt at være forelsket i en lærer. Tænker de fleste har prøvet det. Også selvom han/hun er meget ældre end en selv. Jeg tænker ikke du skal sige det til hende. Hun må jo slet ikke gøre noget, heller ikke selv om hun evt. følte noget for dig. Men du må tænke på hende hende alt det du vil, også evt. mens du … du ved nok. Og med tiden forsvinder tankerne om hende og retter sig mod noget andet/nogen andre.

  • Maria H, Pige, 15 år

Hej pige. Jeg har hørt, at når man er forelsket, er man ikke i tvivl om hvad man føler. Du er i tvivl, så jeg tror ikke du er forelsket 🙂 Bare rolig.
Jeg savner selv min lærer rigtig meget. Han var altid sjov, glad og rar. Derfor er jeg ked af det over aldrig at skulle se ham igen på gymnasiet. Jeg har også selv haft svært ved at få det ud af hovedet, men jeg har hurtigt vendt mig til det igen.
Du er ikke forelsket. Du har bare haft en god lærer, og det skal du være glad for. Du skal nok vende dig til at mangle hende. I syvende får du også nye lærere, som du også kommer til at kunne lide 🙂

  • Personen uden personlighed, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat