Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er alt for nervøs for, hvad andre tænker

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

ikke tænk på hvad andre siger, det er svært men ikke tænk på det. gør det til noget sejt, altså sådan hvis nogle spørger “ej har du været med i klassen eller laver du youtube?” så hver stolt og sig ja. altså hvis det er det du virkelig gerne vil så gør det. og de ægte venner bliver ved med ta være dine venner og du spiller skuespil og laver youtube eller ej.

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej jeg kan godt forstå dig
Men jeg tror ikke de vil grine men faktisk syntes det er super sejt jeg mener hvis nogle for min klasse skulle have en YouTube profil eller være med i en serie ville jeg bakke dem op om det selv hvis man er den største idiot skal de nok bakke dig op.

  • Olivia Haschak fan, Pige, 10 år

Hej pige på 14.
Jeg vil synes du er en af de semester, hvis du melder dig til Klassen og laver en youtube profil. Jeg vil faktisk også begge dele😊 Hvis nogle gør grin med dig, så kan du gøre de her ting ignorer ham/hende eller svar igen, som ” faktisk er det her noget jeg gider, du har da også en hobby eller noget du kan lide” Seriøst du vil være så f*c*i*g sej, hvis du deltog I Klassen og lavede en youtube kanal! Og jeg tror ik nogle vil gøre grin af dig fx er der to I min klasse, som laver youtube videoer📹
Jeg håber virklig du gør det og, at mit svar hjalp.
Kh Hjælperen

  • Hjælperen, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat