Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg bliver drillet v’er dag

Hej er en pige på 11

og jeg bliver drillet v’er dag i skolen

har været tæt på mange gange og flytte skole

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige 11 år

Du beskriver ikke rigtigt hvordan du bliver drillet og med hvad….
Jeg tænker eventuelt du kan snakke med din lærere og så kan han/hun måske hjælpe. Det er vigtigt du snakker med nogle du holder af om det så er nogle venner, familie eller bare nogle du stoler på, så skal de nok hjælpe dig.

Håber det hjalp<3

  • Anonym, Pige, 16 år

Åh sødeste skat. Ved du hvad? Det er slet ikke din skyld og hvor er du bare sej og dygtig at du skriver herind til mig. Når man bliver drillet hver dag så hedder det faktisk mobning. Det er sådan noget hvor man jo bliver drillet. Jeg ved ikke hvad du bliver drillet med. Siger de du er dum ? Siger de du er grim? Holder de dig udenfor? Slår de? UANSET HVAD de gør er det aldrig din skyld og du er virkeligt god at du skriver herind. Jeg ved godt det lyder dumt men de børn som mobber har det selv dårligt med dem selv! De har slet ikke andet at lave end at mobbe og det er slet ikke i orden. Jeg kan rigtig godt forstå du er ked af det og det ikke i orden at bare fordi de har det dårligt at det skal gå ud over alle andre så du begynder at få set dårligt og blive rigtig ked af det? Kunne du tænke dig at skrive på 116111 til BørneTelefonen ? De så super søde og skønne! Du kan også ringe? Eller du kan chatte ? Der er mange muligheder. Husk skat! Du sød nok som du er !
Hej hej ❤️❤️

  • Sara som er her for andre ❤️❤️, Pige, 14 år

Hej pige jeg bliver også drillet men det hjælper meget at tale med folk du stoler på!❤️ Det hjalp mig eller sig fra! Sig at det ikke er i oven❤️ Igen skal behandles på sådan en måde! Held og Lykke!

  • Anonym, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat