Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Uddannelsesparat

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey
Jeg forstår godt at du er nervøs for ikke at blive vurderet uddannelsesparat det var jeg også selv og jeg blev vurderet ikke uddannelsesparat selvom jeg på det tidpunkt var mega træt af det og tænkte enormt meget over hvilke veje man kunne gå når man ikke er blevet vurderet uddannelsesparat har jeg haft et rigtig godt skoleliv efter 9. Klasse jeg tog to år på efterskole og er igang med mit andet år på stu nu ved jeg ikke hvilken uddannelse du ønsker dig men næsten ligemeget hvilken uddannelse du vil have er der flere veje til den og du kan finde en vej til de fleste uden at være vurderet uddannelsesparat og hvis du ikke bliver vurderet uddannelsesparat skal du huske du ikke er den eneste

  • H, Pige, 20 år

De fleste bliver vurderet uddannelsesparat og hvis du ikke bliver så gør det ikke noget, du skal bare lige snakke med en inden du starter på gymnasiet hvis jeg ikke husker forkert! Alle dem fra min klasse der blev vurderet ikke uddanelsesparat har eller er på uddannelse nu 🙂

  • mig, Pige, 18 år

Hejsa
Jeg vil bare sige uddannelsesparathed ikke kun er om man rækker hånden op timen. Det handler også om man kommer til tiden, får lavet lektier og kan fungere i en klasse.

For at være helt ærlig har standpunkt og udannelsesparathed ikke den store betydning 8. Klasse.
I hvertfald ikke hvad jeg har erfaret.
Jeg synes ikke du skal bekymre dig.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat