Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jalousi og usikkerhed.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej smukke fantastiske pige på 13

Jeg har det også sådan og det du skla gøre er
1. Snak med din mor eller far eller en du stoler på
2. Sig til pigerne at du føler dig udenfor og at det ikke er okay
3 hvis de siger du er dum eller noget andet så skal du ikke være venner med dem. Så de idioter.
Du skal nok finde nogle gode veninder som er søde og rare det er dine veninder nu også med de holder dig tudlivis udenfor og det ikke ok.

Kh mig som syndes du perfekt.

  • S, Pige, 11 år

Hej!!!
Jeg kender det godt. I 4 klasse havde jeg det samme problem. Det kan tit føles som om man er det tredje hjul når man er i en vennegruppe på tre. Jeg vil altid anbefale at man snakker med sine forældre omkring de her ting. Det kunne være en rigtig god ide at snakke med dine veninder om det. Hvis det ikke virker, og du bliver ved med at være det tredje hjul, synes jeg at du burde prøve at snakke med nogen andre. Jeg er ked af at sige det, men nogen mennesker er bare “skabt for hinanden”. Du kan selvfølgelig stadig være venner med dine to veninder, men du kunne prøve at snakke med de 2-3 andre du også snakkede lidt med. Jeg ved godt det kan være svært at socialisere, men det bedste råd jeg kan give dig, er bare at være dig selv og bare gøre det! Hvis man tæller til tre inden man gør noget skræmmende, kan det godt hjælpe en del. Altid husk at holde dine forældre oplyst omkring dine følelser. Det er meget vigtigt, for de vil meget gerne hjælpe dig og forældre er altid gode til at hjælpe 🙂

  • Personen uden personlighed, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat