Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jalousi

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jalousi er en helt normal og en ustyrlig følelse, der er absolut ingenting galt i at føle sig Jaloux

  • Anonym, Pige, 15 år

Jeg er selv vildt jalux selvom min mor altid siger det er en dårlig følelse. Fx plejer jeg at være den bedste til diktat i klassen og jeg bliver vildt jalux og misundelig hvis der så er en der der få mindre fejl end mig. I øjeblikket er jeg jalux fordi jeg plejer altid at gå på toilet med en bestemt pige fra klassen og det betyder noget for mig. Men nu er hun lige pludslig begyndt og gå på toilet med en pige fra b-klassen og jeg kan ikk få nogen forklaring. så jeg tænker hele tiden på hvad de nu har sammen og om den pige er pænere end mig og alting. Ved godt man ikke bør være jalux men jeg er det ihvertfald så har det altså lissom dig.

  • hedder ingenting, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat