Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Irreterende ny pige

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

bare prøve at tage afstand :3 :3❤

  • Anonym, Pige, 11 år

Hejsa
Forstår virkelig godt din frustration. Men synes ikke du skal sige til hende at hun har ødelagt klassen. Det er sikkert svært nok for hende i forvejen. Prøv at vent lidt og se om hun ændre sig. Men ellers som en af de andre skrev, så bare prøv at tage lidt afstand til hende.
Knus fra mig

  • A, Pige, 15 år

Lad være med at sige hun har ødelagt klassen! Selvom det bare er en måde at få din frustration ud for dig, kan det gøre virkelig ondt på hende. Det gik også engang en pige der minder lidt om det du beskriver her i min klasse. Hun var MEGA irriterende, men jeg sagde til mig selv at hvis jeg nu var sød ved hende, så var hun måske også sød ved mig:) Det virkede og i dag er vi rigtig godt venner. Hvis det ikke hjælper så snak med dine forældre eller en lære om det, tro mig, det hjælper!

  • Pige 13 år, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat