Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Introvert

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 15.
Det der kunne lige så godt have været skrevet af mig, da jeg var 14-15 år. De andre i klassen gik til fester hele tiden og jeg havde bare overhovedet ikke lyst til at være med. Jeg følte også tit at mine klassekammerater pressede mig til at tage med til nogle ting og reagerede sådan lidt med “du er da mærkelig” når jeg ikke ville med. Som dig var jeg måske også lidt introvert og en outsider, alle drengene i min klasse var fodboldgale og det har virkelig aldrig sagt mig noget.
I dag kan jeg så se, at det hele nok hang sammen med, at jeg var noget senere til at komme i puberteten end de andre i min klasse, for da jeg så var 15-16 år kunne jeg mærke, at jeg begyndte at interessere mig ret så meget for piger og faktisk begyndte at have lyst til at gå til fester af den grund. Så fik jeg også noget mere at snakke med mine klassekammerater om. Jeg ved ikke, hvor du er henne i forhold til det? Det er lidt svært at forklare, men jeg fandt også ud af, at mine klassekammerater egentlig kun havde ment det godt, når de havde presset mig lidt til at tage med til noget, så det tror jeg faktisk også dine venner gør. Jeg synes ikke du skal lave om på dig selv, for det kan man alligevel ikke og du må i øvrigt være god nok som du er. Jeg håber du kan bruge det her til noget😊

  • Anonym, Dreng, 21 år

Hej.

Forstår 100% hvordan du har det! Er selv en introvert og var altid en outsider i min klasse. (er lige gået ud af 9 (: )
Generelt kan jeg helt klart forstå hvor trælst det kan være når folk snakker bag dit ryg, men så igen skal man altid huske på at de nok vil gøre det lige meget hvad.
Det er jo også som sådan urimeligt at tro at alle er lige interesseret i fester/ arrangementer.
Vi er alle sammen forskellige hvilket er godt! Som du selv siger vil du ikke lave om på dig selv og det synes jeg heller ikke du bør. Næste gang nogen kigger ned på dig eller dømmer dig for ikke at kunne overskue/ have lyst til at deltage i noget behøver du omtrent ikke at forklare dig. Der er ingen du “skylder” en forklaring til. Hvis jeg var dig ville jeg ærligt bare sige at jeg ikke lige havde lyst nu, men at vi måske kunne lave en aftale en anden gang.

Ved ikke hvor meget det hjælper, men bare det at du ved at der er mange, der forstår helt præcis hvad det er du føler kan måske være nyttigt (: <3<3

  • Anonym, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat