Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ingen venner på gym

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde! Jeg har været i den samme situation mange gange og har også følt mig alene, men tro mig, der er mane der kan føle sådan og bare gå rundt og lade som om hele dagen. Men et godt råd fra mig ville være at når i alle hænger ud sammen: tal, grin og lad folk se din smukke personlighed. Hvis du bare viser folk at du gerne vil så lover jeg dig. Du vil få venner men man skal også bare selv gøre noget for at folk kommer til dig, der vil ikke ske noget hvis du ikke selv prøver, så prøv! Og husk på at vi alle er mennesker og de vil sikkert bare blive glade for at der er folk der også vil dem. Det kan lyde pinligt og akavet men du skal bare slappe af og være dig selv! Hilsen en anonym hjælper❤️❤️

  • Forstående hjælper, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat