Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

ikke mange venner

hej jeg går i 6 klasse

og jeg har ik så mange tætte venner

jeg har 4-5 venner men det er kun 3 af dem

jeg har været sammen med alene

og er gode venner med .

er der noget man kan gøre

or at få gode venner man stoler på.

jeg føler tit at mange ik gider at være sammen med mig

er der nogle ting der kan være ireternde ved mig

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12 år. Jeg kan sagtens forstå at du føler at du ikke har nogen venner og føler ingen gider være sammen med dig. Det er aldrig en dejlig følelse at være alene. Tro mig har også selv prøvet det før. Men måske du burde at snakke med nogen om hvorfor de måske ikke gider at være sammen med dig fordi at jeg er 100% sikker på at der er nogen der sagtens gider at være sammen med dig og 3-4 venner lyder ikke som mange men det er faktisk mange venner.

  • Rejen, Pige, 12 år

Hej pige på 12 år
Vi er kede af at hører at du føler du ikke har så mange venner, men 4-5 er da også okay. Hvis du gerne vil have nogle flere venner, kan du måske prøve at være lidt mere social, være sammen med venner efter skole, eller i weekender. Det kan være skræmmende at møde nye mennesker, men vi syntes bare du skal springe ud i det.
Nu ved vi ikke om du går til nogle fritidsaktiviteter, men hvis du ikke gør kunne det være en god ide at starte til noget. Der kan du 100% også møde en masse nye venner der <3
Knus 3 piger på 15 😀

  • 3 piger på 15, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat