Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

“Ikke god nok”

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej.
jeg går også i 7. klasse og ved hvordan det er at ændre sig selv for andre.
du kunne prøve at sige det til dine forældre, det var det jeg gjorde og de hjalp mig meget.
og bare ignorer dem jeg ved hvor svært det er men prøv:)

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej.
Jeg forstår dig fuldstændigt, da jeg netop har været i en samme situation. Når jeg læser dit brev kan jeg undgå at føle at du måske også har en tendens til at sammeligne dig selv med andre, hvor jeg altid siger til mig selv ‘sammeligning er dræberen af glæde’ hvilke det er. Mit største råd er at du burde gøre hvad du føler dig behalig i og hvad DU kan lide. Det sikkert noget du har hørt eller så lyder det ‘dumt’, men det mener jeg du burde. Så snart jeg stoppede med at tænkte på hvad andre mon tænkte og fokuserede på mig selv skete der en massiv ændring. De mennesker som ikke kan lide dig eller som kalder dig for grimme ting, er inderst inde dem der kæmper med noget meget værre. Jeg har været i en lignene situation hvor jeg blev mobbet for hvad enden jeg gjorde, så tænkte jeg hvad kan jeg mon så gøre? Intet, fordi folk vil altid hate på dem de er jalous på. Jeg tror på at du kan være lige som du vil være. Og du vil altid inderst inde være god nok, det ved du <3
Jeg sender kæmpe god energi til både dig og mig. Hvem enden du er ved jeg at du er stærk nok.

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat