Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ikke en del af gruppen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej 15 årig pige
Når du siger at du føler dig udenfor i en gruppe af piger, ved jeg hvor træls og frustrerende det kan være, for jeg sidder i samme situation. Det er ikke fedt, men det er normalt i pige grupper. at man kan føle sig overset, uhørt og ikke værdsat. Hvis ikke jeg sad i samme situation, ville jeg sige at du bare skulle tale med dem om det, men det er ikke altid så nemt. Men det er vær at prøve, for hvis du ikke taler med dem om det, vil det bare blive værre.

Jeg håber du fik noget ud af mit svar 🙂

  • anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat