Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Idræt indenfor og genert!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

jeg har selv en del piger i min klasse der gør det samme som dig når vi spiller høvdingebold, men jeg synes egentlig bare at du skal gøre dit bedste. Jeg ser ikke ned eller griner af pigerne fra min klasse når de laver dumme ting, så jeg håber heller ikke at dem fra din klasse gør det. jeg synes bare at du skal tage mod til dig og prøve at gå til den.

  • ja, 14 år

Alle er ikke gode til det samme. Du skal ikke være bange idræt gælder om at have det sjovt og godt. Ikke at være Messi eller Ronaldo.

  • Anonym, 14 år

Der er også nogle piger fra min klasse der ikke tør at tage bolden i høvdingebold. Sådan havde jeg det også engang. Det jeg gjorde var bare at prøve. Men jeg er stadig virkelig dårlig, såeh ja. Det handler jo egentlig bar om at have det sjovt(:

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat