Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

I bad til idræt..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dig i 7 klasse 🙂

På en måde har jeg lige været i det som dig.
Jeg er lige begyndt til svømning, og der bliver man jo nød til at gå i bad sammen. Jeg er den nye pige på holdet, og ja, det var virkelig akavet at skulle være nøgen foran nogen som man skulle til at lære og kende. Men jeg fandt så ud af at det ikke var så slemt, som jeg havde troet, vi alle sammen har en krop, og den ser hver formeligt ud. Mit råd er at det skal nok gå, man skal bare vende sig lidt til det, på den dag i ugen 🙂 håber mit svar er okay.

  • Anonymous, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat