Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

I bad til idræt..

Kære piger og drenge.

 

Jeg er lige startet i 7. Klasse på en ny skole, og vi skal jo i bad efter idræt.

 

Jeg har det rigtig stramt med at klæde mig af foran mennesker jeg næsten ikke kender.

Jeg ved selvfølgelig godt at det er ligesom i en svømmehal, men alligevel er dette personer som jeg skal lære at kende og blive venner med.

 

Jeg ved ikke om jeg er den eneste som har det sådan, men det er virkelig grænseoverskridende.

Jeg forstår ærligtalt ikke hvorfor man SKAL i bad efter idræt, da vi altså har det i sidste time og bare tager hjem bagefter. Man kan jo bare tage et bad derhjemme?

 

Håber at I har nogle råd (:

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej med dig, har også selv haft det problem og har det lidt stadigvæk. Jeg tager mit tøj af under et håndklæde, smider mit håndklæde lige for åbningen af bruserne, stiller mig med rykken til de andre og går i bad. Det har jeg altid gjort. Jeg har nemlig altid været den første til you know pubertet osv. Men nu syntes jeg selv at jeg er ret godt igang med at lærer at man ser ud som man gør og sådan er det, det syntes jeg at du skal tænke. Du er smuk som du er. Og så Fuck hvad de andre tænker eller siger det kan da være ligemeget så længe dy selv syntes du er smuk.

  • Heeeeej, 15 år

Jeg synes at bad SKAL tages hvis der er flere timer tilbage efter Idræt.

At sidde ved siden af noget der stinker af hel**** til er ikke det mest fede i Matematik timen..

Snak med dine forældre om det og prøv at lave en aftale med læren.

  • boi, Dreng, 14 år

Hej dig i 7 klasse 🙂

På en måde har jeg lige været i det som dig.
Jeg er lige begyndt til svømning, og der bliver man jo nød til at gå i bad sammen. Jeg er den nye pige på holdet, og ja, det var virkelig akavet at skulle være nøgen foran nogen som man skulle til at lære og kende. Men jeg fandt så ud af at det ikke var så slemt, som jeg havde troet, vi alle sammen har en krop, og den ser hver formeligt ud. Mit råd er at det skal nok gå, man skal bare vende sig lidt til det, på den dag i ugen 🙂 håber mit svar er okay.

  • Anonymous, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat