Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvorfor skal han være sådan????

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Prøv at tænke han må have nederen liv også grine lidt af ham

  • Anonym, Dreng, 15 år

Nogle drenge er ret mærkelige i hovedet og har ikke andet indhold i livet. Måske du bare skulle ignorere ham? Det er ham der er dum ikke dig så lad vær med at fokusere på ham

  • Anonym, Dreng, 14 år

Hej
Jeg har været i en lignende situation med en dreng fra min gamle klasse. Vi diskuterede og skændtes hele tiden. Andre kaldte os ærkefjender og så videre. Vi sloges en gang. Jeg fik altid skylden for skænderiet. Til sidst fik jeg nok. Alle voksne sagde at jeg skulle ignorere ham, men jeg kunne ikke. Jeg gik til mine forældre og lærere. Det hjalp ikke. Han var stadig mega træls. Men du skal gå til dine lærere og forældre. Nogle problemer kan børn løse selv mens andre skal hjælpes på vej af voksne

  • Rådgiveren, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat