Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvorfor?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej smukke! ❤️
Du skal bare være stolt og glad for dem selvom det godt kan være svært.❤️
Jeg har også selv fregner og verdens mindste smule rødtligt hår og bliver kaldt “Ginger” og “Ed” det er heller ikke det fedeste men man må jo være stærk bare at glad for at man har dem❤️❤️
Og så syntes jeg bare at du skal ignorere dem eller sige tak og hvis de bliver ved så tal med en god ven om det eller en voksen du er tryg ved❤️ Og det med dine “deller” dem skal du også bare eje! Og du skal bare være så glad for dem!! Du kan eventuelt stille dig op foran et spejl og sige mindst 3 gode ting om dig selv❤️❤️
Håber du læste mit ret lange brev og kunne bruge det til noget❤️
Kh C!

  • C, Pige, 11 år

Vær glad og stolt over den krop du har. Jeg synes at fregner er søde og det er ingen skam. Men det at en har kommenteret noget men dine deler skal du nok bare sige pyt til. Hun gør det nok bare for at spille smart selvom alle har det.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat