Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan skal jeg tale med mine venner?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej:) Det har jeg selv være et udefor. men mit fåd er at vis du fx godt kan lide at spille spil på pc/mac ipad ovs. er det en god idé at spøre dem om de kunne lege og om de også godt kunne lide det. vis du ikke kan lide at spille spil så prøv at spøger dem om de kunne lege eller noget i måske har til fæles:) håber at du kan bruge de råd:D

  • ARTSSM, Dreng, 10 år

tal med en du virkelig stoler på. og få ham/hende til at hjælpe dig. måske har i noget til fæles.

  • sofie5670, 10 år

Hey:) Det kan godt være lidt svært vis man er kommet ind på en ny skole..
Har selv prøvet at komme ind på en ny skole. Det var også lidt svært for mig da jeg startede. Du kan måske se om i har noget til fæles. Så det er mit råd:) Håber du kan bruge det:D

  • ARTSSM, Dreng, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat