Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

hvordan får jeg pige venner?

jeg har mange drenge venner
men jeg vil have nogen pige venner,

jeg ved ikke hvordan jeg får en pige ven/venner
jeg går i en klasse hvor vi kun er drenge og jeg er et meget genert
så det bliver svært at få en pige ven,

jeg håber i kan hjælpe mig,

kh dreng på 14 år 🙂

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

halløj.
jeg ved hvordan du har det, fordi jeg har haft det på samme måde.
men jeg syntes ikke det er noget man skal stresse over, også selvom det er svært, fordi det kommer, og man tænker jaja, men det kommer. især nu hvor du er 14, fordi så begynder folk snart at holde fester, og alle for måske lidt øl at drikke (altså hvis de har lyst til det) og du får måske også selv, men så bliver det pludselig lettere at tale med alle. Og så kan finde en sød og flink pige at snakke med, altså hvis hun også har lyst, og så næste dag så bare skriv til hende, at det var hyggeligt i går, og så lige så stille bare snak og skriv.

  • en bro, Dreng, 17 år

hej dreng på 14 år
Jeg er en pige der kun har pige venner. og har altid haft det svært med drenge. men bare skriv til dem/hende eller gå hen og snak til dem/hende også vil de 99% være vildt glade for at du skrev de har det sikkert på samme måde!!!

men 1% af piger i hele verden er bare nogen piger som man bare ikke skal være sammen med1
men prøv jeg lover du for nogen ellers kan vi to altid blive venner

held og lykke 🙂

  • silden sild, Pige, 14 år

Hey,
Jeg er en dreng på 16, som egentlig har det modsatte problem som du har. Jeg snakker næsten med rene piger og har rigtigt få drengevenner.
Altså noget jeg oftest hører fra pigerne er: At mange drenge har en tendens til at spille overdrevet seje, fordi de føler det er rigtigt sejt overfor pigerne. Men det de bedst kan lide er når en dreng bare snakker med dem helt naturligt og afslappet, og lytter til dem, og at de lytter til en selv.
(PS. det hjælper også at snakke liiiidt feminint nogle gange)

  • Boi, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat