Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

hvordan bliver gymnasie livet for mig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej. Jeg går ikke selv på gym eller er ved at starte men et tips fra mig er at du bare skal prøve og være åben, nogle synes at nye er vildt spændende. Så er du en af de nye som folk højsansynlig er interesserede i og nogle i din nye klasse vil høre mere om dig og så skal du ikke tænkte på at de andre måske kender hinanden i for vejen, måske gør de og måske ikke. Jeg synes du skal være åben og hvis dine “gamle” veninder ikke passede til dig så husk at nu starter du helt nyt og har nye mugligheder, håber det kan bruges selvom jeg selv ville være nervøs.

  • Pige 15, Pige, 15 år

Kære pige på 15
Du kan måske starte med at spørge lidt ind til hvor de bor, eller hvor gamle de er!!:) så folk ved at du gerne ville vide noget om folk, bare gør dig rigtig sød, og vær dig selv!!:) hjælp dem når de har brug for hjælp!!:) invitere dem med hjem i weekenden eller når du skal hjem til din mor og far!!:)
Held og Lykke
Kh mig!!:)

  • Den søde;), Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat