Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad sker der?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig dreng på 13 år altså det jeg tror er at hun er forelsket i dig og du os måske er forelsket i hende og vis du vil lav notet andet end og stalke hendes instagram så måske tag ud med andre venner eller ud og svømme tag til tivoli eller sov hos din venner eller måske cykle rundt? find på noget du vil virkelige gerne gør i sommerferien så har du noget og lav og oplever en hel masse ting og det jo hyggeligt men det er ret normalt at din pik bliver stiv alle drenge kan ikke styre det så du skal ikke tænk på det, Håber du får en god sommerferie og Har det godt i livet

Hilsen Dreng På 16

  • 😇😇, Dreng, 16 år

Hun er forelsket 😘

  • 😘😘😘, 13 år

Jeg tror at du er blevet forelsket! 💗
Og jeg tror også at hun kan lide dig tilbage! Skriv til hende på snap eller et andet sted, og spørg om hun vil ses med dig i sommerferien, eller bare spørg hvad hun laver, og spørg ind til hendes liv! (:

  • Anonym, Nonbinær, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat