Brev

HVAD SKAL JEG VÆLGE

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige 15 år

Jeg er selv ret afklaret med om hvad jeg vil, men jeg kan virkelig anbefale at tage til åben hus, som er noget de forskellige gymnasier står for og så kommer man hen og ser hvad de forskellige er. Jeg ved ikke om du har været på brobygning endnu, men det gav i hvert fald mig en kæmpe afklaring. Husk der stædig er lang tid til at vælge, selvom man tit får at vide det er lige om lidt.

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej
For det første burde du tale med dine forældre om det. Og angående hvilken gym du skal gå på så prøv at søg på internettet.
Kh nogen

  • Pigen, Pige, 14 år

På alle skoler er der en person du ka snakke med ka ikke lige huske navnet på dem men de ka hjælpe dig med at finde hvad der er rigtigt for dig det hjalp mig meget da jeg også havde samme problem som dig og endte med hf da de var det rigtige for mig

  • Mig der tog hf, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat