Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad skal jeg gøre bed i skolen!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har det præcis på samme måde.
Jeg synes du skal tale med dine forældre om det, du skal i hvert fald ikke gå rundt og have det dårligt.

  • Den anonyme (forhåbentlig) hjælper, Pige, 13 år

Hej jeg går i 5. Klasse, lidt lav klasse i forhold til din, men det tænker jeg er okay. Du skal ikke tænke på hvad andre tænker om dig, og hvis du ikke har lært nok i skolen kan du prøve at følge mere med. Eller du kan finde en masse opgaver på internettet. Jeg har det på samme måde som dig. Og jeg prøver på en måde at være meget bedre end alle andre. Men sådan skal du ikke tænke. Bare tænk at det kun er dig der er i verden og at du er klog og god nok som du er. Mvh En eller anden.

  • En eller anden., Pige, 11 år

Hej jeg var selv bange for at række hånden op indtil for en måned siden. Jeg havde det præcis ligsom dig, og var ked af at skulle i skole. Så begyndte jeg at starte en slags “skoledagbog” hvor jeg tit om morgen læser hvad jeg har skrevet, og efter skole tit skriver altså selv hvis jeg kun rækkende hånden op en gang skrive jeg hvor stolt jeg var af migselv. Prøv at hænge nogle citater op i dit skab fx, det er meget motiverende. Og ikke tænk på det, alle glemme hvad man har sagt efter sådan 10 minutter. Men ikke blev frustreret of pres dig selv får hårdt. Det er jo bare folkeskole og så længe du har standpunkt på 5 kan du jo komme i gym. Held og Lykke! Da jeg ændrede mig begyndte alle at sige det var mega sejt og sådan noget, det var lidt pinligt men også rigtig sødt.

  • E, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat