Brev

Hvad skal jeg gøre?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg syntes du skal fortælle at det gør ondt og at det ikke er sjovt. Drenge mister hjernen, så sige det så du mener.

  • pige -15 år, Pige, 15 år

Jeg kender det. Mange drenge fra min klasse slår også mig for sjov, men det gør skide ondt. Jeg har ikke sagt noget, men jeg synes du skal sige stop eller sige det til en veninde eller ven som kan hjælpe dig med at sige stop. Hvis de ikke stopper så sig det til en voksen hvis det skal så langt ud.
Jeg håber det hjalp lidt xoxo

  • møs, Pige, 16 år

Hejsa.
Jeg kender det alt for godt. Mange drenge fra min klasse gør det også, men jeg har og tør ikke sige noget.
Jeg synes du skal sige stop og hvis de ikke stoppet så sig det til en veninde eller ven som kan hjælpe med at få dem til at stoppe.
Hvis de stadig ikke stopper så kan du sige det til en voksen.
Jeg håber det hjalp lidt <3xoxo

  • xoxo, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Gode råd om Venskaber

Gode råd om at sige fra overfor en ven