Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad skal jeg gøre

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa!
Det var da helt forfærdeligt at få at vide! Det er jeg ked af at de har sagt. Nogle gange kan det godt være en reaktion man får hvor man ikke ved hvad man skal sige og så kommer man til at virke lidt hård, ved ikke om det kan være tilfældet. Helt klart sig det til dem for det er virkelig ikke rart at få at vide. Snak også med dine forældre!!
Knus!

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej!
Jeg kender det godt. Har selv fået noget lignende at vide. Nu kender jeg ikke hele historien, men jeg synes du bør sige det til dem. Hvis de fortsætter deres respektløse opførsel, skal du bare ignorere dem, og glæde dig til at flytte fra dem. De er ikke det værd

  • Personen uden personlighed, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat