Brev

Hvad skal jeg gøre!

Hej, jeg er en pige på snart 12 år.

I min hverdag føler jeg mig rigtig ensom,

en af mine venner føler jeg der går væk fra mig når jeg kommer.

Men så når en af hendes venner kommer snakker hun ellers bare løs.

Hjælp!

Skal jeg bare ignorer hende

og vente og se om hun kommer hen til mig?

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej❤️Prøv at snakke med din ven om det? At du ikke synes det er rart hun bare snakker løs?Og måske skal du prøve at snakke med en du er tryg ved? Måske dine forældre?
Håber mine råd hjælper dig?!❤️

  • Pige❤️‍🔥, Pige, 12 år

Jeg forstår godt at det må være en frygtelig følelse at gå med, og sådan synes jeg ikke at noget fortjener at føle. Jeg tror det ville være en god ide at tage en stille og rolig snak med hende om det. Det vil sikkert løse en masse❤️

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej pige på snart 12🙂 Jeg har lige gået gennem fuldstændig det samme. Min bedste veninde fik lige pludselig en ny bedste veninde, og hun skrev hendes navn + hendes nye veninde = love, på tavlen.

Jeg kom igennem det, ved at sige til mig selv, at hun ikke er det værd. Prøv bare at gå væk fra hende og få nogle andre veninder, som gør dig glad❤️ Håber at det hjælper

  • Pige som har gået gennem det samme, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat