Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad skal jeg gøre??????

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej Dreng på 14 år

Hvis jeg var dig, ville jeg 100% ignorere ham. Hvis han generer dig, er det ikke nogen god idé at være sammen med ham, også selvom han har fælles venner. Du kunne evt. prøve at finde nogle nye venner. Det er ikke så svært som man tror 😉

Det handler bare om at være imødekommende og høflig. Hvis man er det, kommer folk hurtigt til at kunne lide dig, og de vil sikkert også gerne hænge ud med dig.

Alternativt kunne du gå hen og snakke med ham, som du synes generer dig. Du kunne fortælle ham hvad han gør forkert, så han forstår det, og så han ved hvad han skal gøre anderledes. Hvis du ikke fortæller ham hvad han gør galt, så har han jo ingen mulighed for at gøre noget anderledes.

Du skal bare ikke vælge at give ham tæsk. Det kommer der ikke noget godt ud af. Du kunne risikerer, at dine andre venner heller ikke længere gider at være sammen med dig, og lærerne på din skole ville sikkert finde ud af det, og så ville du få en masse ballade.

Jeg håber det kunne hjælpe lidt <3

Kh Dreng på 14 år

  • Charly, Dreng, 14 år

Hej dreng på 14 år.
Vold er aldrig en løsning for problemer, så lad vær med at tænke sådan nogle tanker.
Jeg synes du skulle prøve at ignorere ham så godt du nu kan, hvis han bliver ved, synes jeg du skulle finde nogle andre at være sammen med. For det er virkelig svært og hårdt at gå og sætte en facade op omkring en selv. Ved at prøve at være glad over nået som går der virkelig meget på.
Jeg har selv været der, hvor jeg havde en vennegruppe på 3-4 stykker hvor mig og en af dem heller ikke var de bedste venner og jeg var også pisse sur og havde lyst til at give ham en ordentlig omgang tæsk for at han skulle lade vær. Men jeg begyndte at være sammen med nogle andre henne i skolen og så være sammen med dem fra den gamle gruppe som jeg godt kunne lide efter skole. Det gjorde faktisk at jeg fik en større vennegruppe og at jeg blev glad for at gå i skole.
Håber du kunne bruge mit svar
Jeg tror på dig 100%

  • Dreng 14 år, Dreng, 14 år

hej
jeg synes du skal sige det til din lære jeg har også prøvet det det er svært for man ved ikke hvad man skal gøre.

  • den der vil hjælpe, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat