Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad skal jeg efter niende?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg går også i 9. Og skal videre efter sommerferien. Personligt skal jeg på gym, men har længe været i tvivl om jeg ville det eller på efterskole først.
Jeg synes do skal prøve at kigge på de muligheder der er og så kan du måske lave en god/dårlig liste til hver og se hvilket sted der har flest plusser. (Ved ikke om det giver mening ahah)
Det er i hvert fald vigtigt at du ikke vælger et sted bare fordi du gerne vil være sammen med dine veninder<3
Lots of love

  • Migg, Pige, 15 år

Jeg ville overveje efterskole eller gymnasiet personligt. Kender mange der synes de spildte et år på 10. klasse. De kunne jo lige så godt have været på efterskole og haft et sjovt vildt socialt år i stedet for bare at gå i en klasse hvor de ikke lærte så meget.

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat