Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad gør jeg?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Altså blev også selv sådan da jeg var 11-13 år, og svarede heletiden min kæreste igen og irriterede ham. Min kæreste ville heletiden bestemme over mig, og blev ved med at skrive konstant og jeg var igang med at finde mig selv osv, og på det tidspunkt er pigerne meget længere fremme i puberteten, og derfor føler vi lidt at drengene ikke forstår os. Så min ide er at spørge hende om du har gjort noget for at irritere hende og undskylde hvadend det er og hvis hun ikke vil sige det, så sig at du håber hun vil åbne op og så bare lad hende være noget tid. Så begynd at prøve igen, så burde hun være god igen. Held og lykke!

  • Em, Pige, 14 år

heii, jeg syntes at du skal prøve at snakke med hende. Det kan være mega total grænseoverskridende at bare gøre det. Du kan også prøve at få hende selv til at indse at hun er sådan.. Sådan er det nogle gange, hvis man er sur/ irriteret og gost ved det. Hvis man så hele tiden bliver mindet om at man er kold, så kan det være hun kommer over til dig 🙂
held og lykke!!

  • HendeDenSjove ;), Pige, 12 år

halløj altså jeg har faktisk lidt stået i det same problem men jeg sagde bare til hende jeg ikke kunne lide sådan hun snakkede til mig. Så det synes jeg også du skal gøre det kan være svært men du kan jo også fortælle hvor meget du holder af hende og så sig at du bare synes hun har vært lidt mærkelig her på det sidste og du er bange for at der er noget galt og hvis det ikke hjælper så sig det til en voksen det kan måske godt hjælp håber du kunne bruge mit svar

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat