Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Høj

Hej jeg en 11 årig pige

og er volder høj

sådan det sygt

hvor høj jeg er

bliver lowkey mobbet hver dag

håber i kan hjælpe

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

hej jeg er ked af du har det sådan, jeg er selv meget høj og jeg er også blevet mobbet. nogle bliver bare høje og btw du skal nok være glad for det når du er ældre

  • Anonym, Pige, 13 år

hej du skal ikke være ked af hvor høj du er jeg er selv magte høj er 13 år og 178 men er begyndt at blive glad for det, og er selv blivet mobbedet med det maget og jeg kender følsen det er ikke rart.

  • Anonym

Hej jeg er også selv ret høj og det har jeg også været ret ked af, men jeg har fået at vide så mange gange at man bare skal rette ryggen og være glad for højden, istedet for at prøve at skjule den. Og nu er jeg faktisk blevet glad for den. Håber det kunne hjælpe

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat