Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

hjælp til ordblind

10 år dreng

jeg kan ik lige at være ordblind

man min lære siger at man ik kan gøre for det

det er skremende

vil i hjælp mig

Dreng, 10 år
Svar fra andre

Børn

Hej, som ordblind kan man få en masse hjælpemidler og du kan også få en masse hjælp når du kommer i højre klasser til eksamener osv. snak med dine forældre og din lærer om at du kan få nogle programmer til stavning på sin pc. Jeg er ikke selv ordblind men har nogle venner som er og de får nogle programmer som hjælper med at stave og gøre de ting som man ikke selv kan. God dag til dig

  • Pige 15, Pige, 15 år

Hej dreng på 10
Det er ikke så sjovt at være ordblind, det hele skal nok blive bedre, du kunne måske tale med din mor, eller far om det, hvis du har en storesøster/storebror kan du måske også tale med dem, bare sig hvordan du har det, så kan de hjælpe dig!!;)

Hvor er det sejt du skriver her ind!!:)
Held og Lykke
Kh mig

  • Den søde;), Pige, 12 år

Hey, at være ordblind er en hel normal ting, og det ville ikke overraske mig hvis der faktisk også er nogle andre i din klasse som er ordblind. Det kan godt være skræmmende at være ordblind og have mere hårdt det mere hårdt end nogle af de andre i klassen, men livet har mange udfordringer, så det kræver bare at besejre dem. som nogle ville sige er du blevet ordblind for ellers ville du være alt for god til at skrive/læse. Vær sød at tage det som en Champ og fortsæt. Det er måske ret skræmmende, men den frygt kan besejres.

-Pas på dig selv 😀

  • Sebastian, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat