Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp til Matematik

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Er hellere ik så god til matematik men jeg har gået til ekstra matematik og det hjælper så prøv at snak men dine forældre om at gå til ekstra matematik

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej søde
Jeg forstår godt din situation. Det er MEGA grænseoverskridende at skulle spørge om hjælp, men det er altså den bedste løsning.
Dine forældre er ikke nogen lærer, så de er måske ikke den største hjælp. Så jeg synes, du skal snakke med en lærer.
Du skal ikke gøre det foran hele klassen, men spørge om I ikke lige kan gå uden før døren eller i et andet rum i teams, meet eller hvad I nu bruger.
Det er på ingen måde rart at føle sig dårlig osv. foran alle, det forstår jeg til fulde. Min bedste veninde, jeg sidder ved siden af, er heller ikke så god, så hun får nogle andre opgaver, end for eksempel dem jeg løser. Der er læreren rigtig sød og giver hende distræt opgaven, så alle ikke skal gøres opmærksomme på det.
Selvfølgelig er der blevet spurgt ind til det, men der er bestemt INGEN, der driller hende med det.
Husk på at vi alle er gode til forskellige ting og dårlige til andre. Vi kan ikke være gode til alting. Så når du har det svært med matematik, så har andre det svært med for eksempel dansk.

Langt svar men håber du forstår, hvad jeg mener.
KH mig

  • Anonym, Pige, 13 år

Hejsa! Jeg forstår præcis hvordan du har det. Jeg har selv følt/føler mig som den værste til matematik. Men det bedste du kan gøre er at spørge om hjælp! Jeg fandt en sød pige der nu hjælper mig med matematik 1 gang om ugen, hvilket har hjulpet meget. Måske det kunne hjælpe dig? <3

Mvh pige på 13

  • Pige på 13, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat