Brev

Hjælp til at blive bedre til sproget

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du kunne downloade appen duolingo den har hjulpet mig rigtig meget med mit tysk. Nu er det ikke sådan du kan lære et sprog på et par dage. Men det har helt klart hjulpet mig nu er det fx nemmere for mig når jeg skal besøge min papsøsters familie. For de er ikke så gode til dansk og heller ikke engelsk.

  • Emil, Dreng, 16 år

kære pige på 14
jeg har det lige som dig kan godt forstå engels og tale det men jeg er elendig til at skrive og læse det
men jeg er også ordblind så jeg er generelt bare dårlig til at læse og skrive
men jeg ved at hvis der er noget jeg gerne vil lære, så gør jeg bare mit bedste så ved jeg at jeg nok skal lære det, for man kan hvad man vil. så hvis du vil det nok skal du bare klør på så skal du nok komme til at lære det
jeg tror på dig
kærlig hilsen

  • anonyme mig, Pige, 18 år

Hejsa pige på 14 jeg havde det også om dig engang var jeg super usikker på mit sprog men nu er det blevet bedre det handler alt sammen om at øve sig en af de ting jeg gjorde var at jeg brugte en hjemmeside som hed wordgenerator hvor du egentlig bare skal beskrive en ting som kommer op på engelsk du skal dog spille det med en ven da du skal have dem til at gætte hvad det er du beskriver.. På den måde bliver du mere trænet i at snakke det engelske sprog

  • Pige på 17, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat