Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

HJÆLP, er der noget galt i at være Brony

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej 18-årlige brony

Jeg syntes at det er fedt at dy har noget du interessere dig for. Samtidig forstår jeg også godt dit problem. Jeg er en 13 årig pige og læser Anders and. Jeg læser det hver uge (har abonnement). Jeg fortæller det som noget af det første når jeg møder folk og de fleste syntes bare at det er lidt sjovt og så ligger der ikke mere i det. Jeg er meget selvironisk og tør godt gøre grin med mig selv. Jeg plejer så også bare at smile og grine lidt når jeg fortæller det. Og altså det handler ikke om at du skal passe ind, det er dine venner der skal acceptere dig som du er. Du skal nok finde nogen der vil kunne lide dig præcis som du er!
Håber det hjalp!
Mvh den 13 årige pige

  • Den 13 årige anonyme pige, 13 år

Du må aldrig gå med kompromis med dig selv, eller dine interesser, bare for at please mængden. Så det kun fedt, at du står ved dig selv.
18 år er en på alle måder besværlig tid, hvor hormoner og TV3+ gør det svært at se straight til tider. Og så er det let at bide ud efter de, der træder lidt ved siden af.

Jeg ville ønske der fandtes en nem løsning, men problemet ligger jo ved de andre. Ikke ved dig. Hold næbet højt, og glæd dig til dine omgivelser bliver lige så voksne, som du lyder til at være
Og så dyrk din hobby, og dan netværk derigennem. Jeg tænker mere ligesindede personer næppe er så fordømmende

Ps. Drenge bliver voksne omkring de 21 år, så du er der næsten homie 😉

  • JH, Dreng, 23 år

hejsa! fellow Brony!

ved du hvad? mlp er fantastisk! jeg er selv en pige på 16 og jeg samler på figurer af dem, jeg har høje karakterer, mnge venner og er alt i alt en god pige i skolen. alle ved jeg kan lide det, og de har bare lært at acceptere mig som den jeg er. du skal ikke bare overgive dig til teenageårenes dybe hul! vær ikke som alle andre, jeg er 100% på at dine klassekammerater har lignene interesser og bare er for wimpy til at indrømme det. men, når du syntes det er nok, så skal du nok bare bengynde se det i ny og næ eller holde det hemmeligt. alle skal vokse op, ingen vil det. nyd dine awkward teenageår!

venlig hilsen, en Brony

  • Anonymous, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat