Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg syndes da kun at det er flot at du har kæmpet dig op og faktisk er lærens yndlings hvis man kan sige det???????????? De andre er da bare medsyndelige på at læren ikke gider dem????

  • Nårh ka, 12 år

Jeg har stået i samme sitorisjon men nu er jeg den mest populære i klasse det første man skal Gore er at visse at man tør en hel masse ting ikke efter mine hende anden og gå din egen vej og vis ikke det går så Tel med din lære

  • Popurelre, 12 år

Der er intet galt i at komme godt ud af det med læren og gå op i sin skole. Du skal ikke føle dig presset til at skulle ændre dig bare fordi andre får det til at lyde negativt. Der er stor chance for at de er en smule jaloux eftersom at de kommentere på det. Men synes du skal få folk fortalt at du tager det som noget negativt og ikke synes det er rart. Du burde ikke behøves at bevise noget for dem. Det bliver ikke lettere eller bedre ved at holde det inde. Jeg foreslår at du starter med at snakke med en veninde eller nogle af dem du er tættest på i klassen.

  • DP, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat