Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg synes at du skal gå op til inspektørens kontor og få snakket med ham. Hvis du ikke har lyst til det kan du snakke med en anden lærer, du har helt sikkert mange forskellige lærer. Prøv også lige at give dine klassekammereter en chance, måske har de virkelig lyst til at være sammen med dig.
Jeg håber at du kan bruge mine råd.

  • Pige, Pige, 14 år

Det er selvfølgelig en svær situation!
Nu ved os der læser dit brev ikke helt præcis hvad det er for nogle problemer du har på din nuværende skole.
Men prøv evt. først for dig selv at lave en tabel, hvor du på den ene side skriver alle de gode ting ved din nuværende skole og alle de lidt mindre positive ting ved din nuværende skole på den anden side. Gør det samme med de forventinger du kan have med den anden skole du gerne vil flytte til! Nu har du to tabeller, én med din nuværende skole og én med den anden skole.

Se om du selv synes det ville være bedst at skifte og evt. vis dem til dine forældre og tag snakken igen!

Held og lykke med det, håber du kan bruge idéen, og så husk at være helt ærlig når du skriver positive og negative ting ned i tabellerne (du snyder kun dig selv 😉 ) God jul!

  • anonym, Pige, 20 år

Hej
Altså har selv haft det lidt svært på min skole på et tidspunkt, men det er ved at gå over. Så mit råd ville være at måske (altså det kommer jo an på hvor stort problemet er) men at vente lidt og se om det går over, men hvis du slet ikke har lyst til at tage i skole pga der eller er bange for at sige din mening synes jwg at du skal, foedi jeg synes personligt at det er vigtigt at man kan være sig selv, og hvis du har flere venner på den anden så ville jeg skifte

Håber at jeg kunne hjælpe og Go jul;)

  • Pige, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat