Brev

Hej

Hej jeg er 12 år

jeg vil skifte min skole

men min forældre gider ikke

jeg bliver mobbet på skolen

jeg vil ikke til skole

ved ik hvad jeg skal gør?

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej sikkert mega søde dig
Har du fortalt dine forældre hvorfor du gerne vil skifte skole? Måske har de ikke helt forstået at du bliver mobbet. Du kan måske tage fat i den ene af dem og prøve at forklare hvordan du har det.
Et andet godt råd kunne være at snakke med en lærer du stoler på. De kan forhåbentlig hjælpe dig med at få stoppet mobberiet. Der er enlig ikke nogen der fortjener at blive mobbet, det er overhovedet ikke okay. Så tag fat i en sød lærer og få stoppet mobberiet. Så kan i snakke om, om det bliver nødvendigt at skifte skole
Kh Mig

  • black, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat