Brev

Har mistet mig selv

Hej jeg er en pige på 13, som godt kunne bruge nogle gode råd.

 

Da jeg var mindre var jeg den glade pige der altid var glad, men så kom jeg ind i en meget hård periode, som gjorde at jeg ikke var den samme mere. men efter det har jeg haft nogle hårde perioder sådan lidt on and off.

 

Inden jeg startede 6 klasse besluttede mig for at det skulle være et godt år, og jeg skulle tage mig sammen i skolen! Sådan var det også de første par uger, men så kom jeg ind i en svær periode igen, og snakkede ikke så meget med mine venner, og gad ikke at gå i skole og var bare ked af det hele tiden. Jeg har fået det godt med mine i venner igen.

 

Men i løbet af dette skoleår har jeg været meget til lægen, og på hospitalet. Fordi at jeg selv har syntes at mit hjerte bankede for hurtigt og har følt at jeg ikke kunne få vejret. Jeg har virkeligt været alle mulige undersøgelser igennem, og de siger at mit hjerte banker som det skal osv. Men sidst jeg var der inde snakkede jeg så med en læge, og hun spurgte mig om en masse ting, og hun sagde så at hun tror at jeg godt kunne have angst på grund af de svar jeg gav hende. Jeg har altid tænkt at det er normalt at tænke som jeg gør, men det er det åbenbart ikke. Jeg er blevet sendt videre til et andet hospital hvor de vil undersøge mig for angst.

 

Hvis jeg har angst skal jeg nok starte til psykolog siger min mor. Jeg vil meget hellere snakke med en pædagog der er i min klasse om det fordi at hun er god at snakke med når jeg er ked af det, og så er hun god til at presse en lidt uden at det bliver for meget. Der er også en anden fordel ved det fordi hun var der da jeg var ude for en voldsom oplevelse for nogle uger siden. Hun hjalp mig op og trøstede mig osv.
Jeg tror godt lidt at hun ved det fordi at hun er meget over mig og hjælper mig.

 

Mine spørgsmål:
Hvordan fortæller jeg det til min klasse hvis jeg har angst?
Synes folk ikke at det er dumt hvis jeg skal gå til psykolog?
Hvordan får jeg hende pædagogen til at tage intiativet til at snakke med mig?
Kan jeg noglesinde blive “normal altså slippe af min angst?

 

Tusind tak på forhånd!

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Andre der Hjælper

Der findes også andre steder, hvor du kan få rådgivning og hjælp.

Måske har du brug for at tale med en ekspert, der ved rigtig meget om lige præcis dét, du tumler med.

Fandt du ikke den hjælp, du søgte efter? Her er en liste over andre, der også har rådgivning for børn og unge.
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat