Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Har det svært med matematikken (skole)

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du kan evt få en voksens hjælp😁

  • Victoria, Pige, 14 år

Jeg forstår dig ret godt. Matematik er heller ikke mit stærkeste fag. Skal selv til at starte i 8. og føler også et pres. Jeg har dog hørt at uddannelsesparathed ikke betyder så meget og du skal også huske at tænker på at de også bedømmer ud fra andre ring end bare din karakter. Hvis du føler at du gerne vil have hjælp til matematik så spørg en forældre eller lærer om ekstra hjælp. Vil bare sige at uddannelses parathed nok ikke betyder det store. Altså min far er folkeskolelærer og han blev ikke dømt uddannelses parat sååå.. 🙂

  • Maja, Pige, 13 år

Havde selv personligt svært med matematik i mange år, så da jeg kom i udskoling begyndte jeg at bruge mere energi på det, hvilket i sidste ende hjalp, du kan også spørge en voksen om hjælp. Hvad angår uddannelsesparathed, handler det også om hvordan du er som person, kan du arbejde selvstændigt, er du motiveret i fagene, er du ansvarlig og mødestabil. Hvis du allerede kan det i forvejen er der ikke noget at være bekymret for, det er først i 9 klasse dine karakter rigtigt gælder! ;).

  • Oraklet, Dreng, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat