Brev

Har det ikke godt

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde, kan forstå at du har nogle problemer i din klasse. Og kan forstå på det hele at du har gået på den skole i 2 år nu.jeg er ked af at høre at det ikke går så godt med venner og sådan. Men du er heldig at have en kæreste som støtter dig og prøvet at få dig til at smile.har du overvejet at snakke med din kæreste måske har han haft det på samme måde. Hvis du ikke er tryg hved at snakke med ham så vil jeg råde dig til at tage fat i en voksen du holder af og stoler på. Kan forstå på det hele at du ikke er glad for en af dine lære men prøv at tage fat i en lære du er tryg hved. Det kunne måske være du kunne tage en snak med hende/ham og fortælle hvordan du har det.du kunne fortælle din lære at du syntes at mange af dem fra din klasse holder dig udenfor. Og spørge om det var en snak i kunne tage op i klassen. Hvor at han eller hun ikke siger det var dig der havde fortalt det. Men han eller hun siger at hun har lagt mærke til at i holder hinanden udenfor. Min søster har haft det samme problem hvor at klasserne var blevet blandet og hun var rigtig ked af det for hende hjalp det at skifte skole jeg hved ikke om det kunne være en mulighed men tag snakken med dine forældre måske kan de sige det vidre til din lære hvis du ikke har modet. Håber du kunne bruge mit svar hved godt at det blev lidt langt❤️❤️

  • Clara 16 år, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat