Brev

Har det ikke godt

Hejsa

Jeg føler ikke jeg har flere tæte venner fra min klasse.

Jeg føler nogle gange jeg ikke passer ind i min klasse.

Også kan jeg ikke fordrage en af mine lærer.

Det er sådan jeg har det her for tiden.

Jeg har det ikke godt.

Jeg har en kæreste som virkelig prøver at gøre mig glad

(jeg har ikke fortalt ham at jeg har det sådan her)

og det hjælper,

men kun når jeg er sammen eller snakker med ham i de minutter/timer.

Jeg tror godt at han har kunne se jeg har været lidt nede her på det sidste.

Jeg har tænkt lidt på om jeg rent faktisk høre til denne skole,

som jeg har gået på i snart 2 år.

Om jeg passer ind?

Jeg håber i kan hjælpe mig

eller bare give nogle gide råd til mig❤️

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej søde.
Det lyder godt nok ikke rart. Hvad med at tage en snak med en af dine lærere du kan lide eller en forælder? Hvis det ikke hjælper synes jeg at du skal prøve at bytte skole, det er meget fedt fordi du selv kan bestemme hvem du vil være, der er jo ingen der kender dig.
Held og lykke!

  • Bdbs, Dreng, 15 år

Hejsa, jeg kender godt følelsen af at man ikke passer ind, og det er en rigtigt nederen følelse. Desværre kommer stort set alle til at opleve det på et tidspunkt. Jeg synes måske du skulle snakke med din kæreste/en voksen om hvordan du har det, og fra der finde ud af hvad der fungerer bedst for dig, om det så var at starte på en ny skole, vente det ud eller prøve at få nogle nye venner.

Og det med læreren hvis det er meget slemt så snak med en voksen om det, og hvis det ikke er så slemt, så går det nok. Efterhånden når man har haft en del lærer så ser man at det er ikke alle man kan lide.

Ved ikke om det hjælper men ja
-anonym (:

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej søde, kan forstå at du har nogle problemer i din klasse. Og kan forstå på det hele at du har gået på den skole i 2 år nu.jeg er ked af at høre at det ikke går så godt med venner og sådan. Men du er heldig at have en kæreste som støtter dig og prøvet at få dig til at smile.har du overvejet at snakke med din kæreste måske har han haft det på samme måde. Hvis du ikke er tryg hved at snakke med ham så vil jeg råde dig til at tage fat i en voksen du holder af og stoler på. Kan forstå på det hele at du ikke er glad for en af dine lære men prøv at tage fat i en lære du er tryg hved. Det kunne måske være du kunne tage en snak med hende/ham og fortælle hvordan du har det.du kunne fortælle din lære at du syntes at mange af dem fra din klasse holder dig udenfor. Og spørge om det var en snak i kunne tage op i klassen. Hvor at han eller hun ikke siger det var dig der havde fortalt det. Men han eller hun siger at hun har lagt mærke til at i holder hinanden udenfor. Min søster har haft det samme problem hvor at klasserne var blevet blandet og hun var rigtig ked af det for hende hjalp det at skifte skole jeg hved ikke om det kunne være en mulighed men tag snakken med dine forældre måske kan de sige det vidre til din lære hvis du ikke har modet. Håber du kunne bruge mit svar hved godt at det blev lidt langt❤️❤️

  • Clara 16 år, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat