Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Har det dårligt med skole og andre ting

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Jeg tror du har det dårligt pga. Det pres der ligger på dig. En måde at få det bedre på, er at du begynder at være ligeglad med hvad din far synes med hensyn til dine karaktere. Altså hvis du har gjort ved du kan, kan du bare ikke gøre mere! Nej, det er ikke fra den ene til den anden dag du bare kan være ligeglad med presset fra din far, men det vil gradvist blive mindre og mindre hvis du selv bliver mere og mere tilfreds med dine karaktere, så længe du har gjort hvad du kan. Så tænk altid over hvor meget du var prøver, hvad du har gjort godt i opgaven og derefter følge dne konstruktive kritik.

  • Anonym, Pige, 16 år

Du bliver nød til at snakke med nogen om det, det behøver jo ikke at være dine forældre, du kan jo snakke med en lære, eller en bedstemor.

  • Pigen, Pige, 14 år

kære dig. det lyder rigtig irriterende det med skolen og at du har konstant ondt i maven. jeg havde det på samme måde da jeg skulle starte i 5 klasse. jeg syntes endten at du skulle snakke med en af dine veninder eller tage changsen og snakke med dine forældre. det kan være lidt svært men det går nok over på et tidspunkt. jeg syntes at du skulle sige hvad du føler det hjælper ALTID. 😀

  • Anonym, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat