Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Han vil ikke lade mig være i fred…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Han kan måske lide dig?
Jeg forstår godt at det er ubehaligt.
Du bliver nødt til enten at snakke med ham eller en lære om det.
Mvh

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej jeg er måske kun 11 men jeg er meget moden af min alder så jeg håber du vil lytte til mit råd
Jeg syntes du skal gøre det klart at i ikke er mere end venner eller at i slet ikke er venner, prøv at se det fra hans synspunkt det må ikke være rart at blive gohstet men prøv at sig til ham “jeg vil ikke have et forhold med dig” GØR DET KLART OG TYDELIGT at du ikke vil have noget med ham og gøre, fordi uanset hvem man er ville det aldrig være rart at blive ignoreret.
KH mig

  • Mig, Pige, 11 år

Kære dig
Det lyder ikke særlig rart hverken for dig eller ham. Kan sagtens forstå, at det er frustrerende for dig, når du virkelig gør en indsats for at lære de andre i klassen at kende, og han så ødelægger det lidt. Det må også være frustrerende for ham, at han ikke kan få din opmærksomhed, når han tydeligvis rigtig gerne vil have den. Mit bedste råd ville være, at du snakker med ham og fortæller ham, at du ikke har lyst til, at han skal følge efter og være i nærheden af dig hele tiden. Hvis det ikke virker så prøv at snakke med nogen fra klassen, fortæl dem om situationen med ham. Så kan du evt. være sammen med dem, og håbe på, at han så ikke vil følge efter dig mere 🙂

  • 1.g, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat