Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hænger ud med…

Hej Alle sammen

Jeg er en pige på 13, snart 14.. Jeg går i 7. klasse..

Jeg kunne godt tænke mig at vide om det er underligt at jeg hænger ud med klassen under..? – Altså 6. klasse. Og så at jeg hænger ud med drengene..?

Er jeg den eneste pige, der elsker at gøre det drenge gør? Jeg føler mig tit ensom, når jeg er sammen med pigerne.. Men med drengene, har jeg det mega rart..
 

Er der andre der også har det sådan? Skal jeg snakke mere med min egne klasse? Hvad kan jeg gøre?

 

Tak for svar på forhånd..

Knus Den fortvivlede

Pige
Svar fra andre

Børn

Du skal have lov til at være sammen med dem du vilm hiv s du kan lide at hænge ud med dem, så gør det, jeg er 17 og har venner på 15 år, så det er der ikke noget galt i, så længe du føler dig tilpas med at være sammen med dem, ser jeg ikke noget galt i det

  • jullemus, 17 år

Der er ikke noget galt med det. Jeg kender mange piger, der bedst kan lide at være sammen med drenge, og også nogle, der godt kan lide at være sammen med andre, der er et par år yngrere end dem selv, så bare rolig. Her skal du bare gøre, hvad du har det bedst med. Så, hvis det er at være sammen med de yngrere drenge, så skal du bare blive ved med det.
Hilsen #1.

  • #1, 15 år

Hej pige. Jeg er en pige på 12 som også bare føler at den måde man er mest sig selv er
Når jeg er sammen med drenge så min pointe er bare at det er helt normalt. Jeg har også masser af venner fra klassen under mig knuz mig

  • Anonymus, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat