Brev

Hænger ud med…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du skal have lov til at være sammen med dem du vilm hiv s du kan lide at hænge ud med dem, så gør det, jeg er 17 og har venner på 15 år, så det er der ikke noget galt i, så længe du føler dig tilpas med at være sammen med dem, ser jeg ikke noget galt i det

  • jullemus, 17 år

Der er ikke noget galt med det. Jeg kender mange piger, der bedst kan lide at være sammen med drenge, og også nogle, der godt kan lide at være sammen med andre, der er et par år yngrere end dem selv, så bare rolig. Her skal du bare gøre, hvad du har det bedst med. Så, hvis det er at være sammen med de yngrere drenge, så skal du bare blive ved med det.
Hilsen #1.

  • #1, 15 år

Hej pige. Jeg er en pige på 12 som også bare føler at den måde man er mest sig selv er
Når jeg er sammen med drenge så min pointe er bare at det er helt normalt. Jeg har også masser af venner fra klassen under mig knuz mig

  • Anonymus, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat