Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ingen problemer er problemet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej 🙂
jeg har selv døjet – og døjer stadig – med det helt samme problem. Jeg har derfor også fået speciel opgaver. Min yndlings lærer er faktisk også gået på barsel. Men det viste sig at den nye lære var ligeså. Hvis ikke bedre. så måske skal du bare vente at se. Det med at være bedre i skolen kender jeg ALT for godt selv. Derfor kan du snakke med dine forældre som eventuelt kan skrive til lærerne vedrørende dit problem. du kunne selvfølgelig også selv tage snakken med din lære og sige du synes simpelthen det er for nemt.
håber du kunne bruge mit svar 😉
Hilsen pigen med samme problem

  • //, Pige, 13 år

Jeg ved hvordan du har det, jeg har også altid været den bedste i skolen, og selvom det lyder dejligt, er det ikke altid lige let; det ved du nok alt om.

Mit råd til dig, er at sige til din nye lærer, at du havde en aftale med den gamle om at få ekstra opgaver, og om i ikke kan fortsætte den aftale. Hvis hun, mod alle forventninger, siger nej, så få dine forældre til at tale med hende.

Held og Lykke (:

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej dreng på 11 år!

Det er en mega træls situation! Stod desværre selv i den for et år siden.

Du lyder til at være ret klog, og det er jo bare sejt. Men pas på! Man kan også nemt blive presset.

Du skriver din yndlingslærer går på barsel om lidt og du er bange for du så ikke får dine ekstra opgaver. Det forstår jeg godt du er. Barselsvikarer er jo ikke det samme som at have en rigtig lærer. Men du klare den! Det ved jeg.

Jeg syntes du skal snakke med din yndlingslærer inden personen går på barsel, så kan hun måske finde en masse til dig. Og ellers prøv at snakke med din barselsvikar om det. Og ellers kan du også selv finde nogen opgaver på fx matematikfessor sæt niveauet i top og så prøv det. Du kan også lærer et nyt sprog er selv i gang med Japansk og latin. Det kan godt anbefales. Eller lær hovedstæder det er også sjovt.

Håber du finder en løsning.
De bedste hilsner
Pige 15 år

  • Pige 15år, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat