Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Gruppearbejde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa
du kan spørge hvorfor de ikke har valgt at være sammen med dig og at du føgler dig lidt udenfor + at du vildt gerne være sammen med dem i projektugen
håber du kan bruge mit råd

  • Esen10, 12 år

Mine to bedste veninder gør det samme mod mig nogle gange. Hvis jeg føler mig meget udenfor vores lille gruppe snakker jeg med dem og de gør aldrig med vilje og hvis de gør har de en god grund. Prøv at snakke med dem eller hver for sig. Det gør det nogle gange nemmere;)

  • Anonymous, 14 år

Hejsa,

Jeg ved ikke om du allerede har fundet ud af det, ellers kan du måske bruge rådet en anden gang?
Som de andre siger kan du spørge dem, om hvad grunden til er at de ikke valgte at være i gruppe med dig, evt sig at du følte dig lidt udenfor.. Et gæt kunne være de ville prøve en ny? Ved ikke om I hele tiden er i gruppe sammen, og derfor ville de prøve at være sammen med en anden?

Håber du kan bruge det til noget!

  • Lille hjælper, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat