Brev

Gruppearbejde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

kære pige på 14 år

har prøvet det helt samme så du får lov at hører hvad jeg gjorde

1. først sagde jeg det til mine forældre de kontaktede så grupens forældre

2. hvis punkt 1 ikke hjælper så sig det til din lærer hun vil måske sætte dig i en anden gruppe

3 hvis punkt 1 og 2 ikke virker så bed din forældre om at kontakte din lærer

alle de her ting er meget akavet men spring ud i det. jeg lover at det vil hjælpe

  • Du er super sej, Pige, 11 år

Jeg kan godt forstå dig, jeg synes du bare skal sige til din læger at du er den enste som har lavet noget, og de har bare fundet ting på internettet og copypaste det hele.

Du kan også have en seriøs snak med dem, selvom jeg kan forstå at de ikke rigtig lytter, så tag en lærer med hvis det er.

Næste gang, så find en gruppe som der faktisk laver noget, eller spørg din læger at sætte dig i en anden gruppe.

Hvis læren så ikke tror på dig så sig det til dine forældre, eller find beviser på at de bare har taget fra internettet , jeg ved ikke hvad for et program i laver den på, men på docs kan man se hvem der har skrevet hvad. Det kan godt være en drastisk måde at ligefrem finde beviser på det, men jeg synes det er det vær hvis de ikke engang gider at lytte.

  • Anonym, Pige, 15 år

Måske kan du sige det til dem og at det bare er frusterende at være den eneste der laver noget, men altså går selv i 9ende og skal til eksamen snart og vi sejler rundt og ingen laver noget. Lærene forstår sagtens at det er svært at arbejde hjemmefra, og ved det er svært at præstere hjemmefra.
Men altså nogengange skriver jeg mit navn udenfor det jeg har lavet i gruppearbjdet hvis min gruppe er helt fuckt, men ellers deler jeg det bare med dem for man skal huske på at der er mange der har det meget værre end en selv for tiden, og problemer med at få online skole til at fungere. Man må hjælpe hvor man kan i den her tid.

  • H, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat