Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Gruppe på 5

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

De ik det være se at komme væk fra dem før det går galt

  • Anonym, Dreng, 15 år

Jeg har også prøvet det før da jeg var på din alder, men det var bare en drenge gruppe. Jeg kunne godt forestille mig det er lidt anderledes når det kommer til pigegrupper, men jeg siger alligevel hvad der hjalp mig. Selvironi hjalp mig meget, eller hvis du kan så hak tilbage på de to i gruppen. Jeg var altid den som blev hakkede ned på, men jeg blev alligevel og lod som om det ikke gjorde mig noget. I stedet for at pussy ud blev jeg og nogle af dem som drillede mig før er nu mine bedste venner.

Der er forskel mellem drenge og piger, men jeg håber du kan bruge det her til noget.

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det svært at sige. Gennem hele min skolegang vil jeg aldrig selv sige jeg har haft mange venner da jeg også tit blev valgt som den sidste eller blev efterladt. Jeg fik en masse gode venner gennem internettet men det er selvfølgelig også noget andet. Hvis du får følelsen af at have lyst til at skifte skole så er det selvfølgelig et problem som jeg ville snakke med læreren eller dine forældre om da du helst skulle have en god oplevelse af at være i skole og social

  • Anonym, Dreng, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat