Brev

Galla

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Slap af, tag lige et par dybe vejrtrækninger. Det lyder som om du tænker ALT for meget på hvad andre vil tænke og kommentere, og alt det. Slap nu af, lad være med at tænker på andre tænk lige nu på dig selv. Svar ja, til den dreng du faktisk har lyst til at gå med, og svar nej til dem du ik har lyst til. Hvis ingen har spurgt dig, er det jog ikke fordi der ikke er nogen der kan lide dig, drengene synes sikkert at det er ligeså akavet som dig.

  • Chillgirl, Pige, 14 år

Jeg ville have taget med, så kan du jo bare sige til dem ( hvis det nu skulle ske at du blev drillet) “ jeg fik idetmindste en” og så kan de skamme sig og du er sammen ned en du kan lide ( eller ikke, det behøves de ikke at vide). Og hvis der ikke er nogen der bliver spurgt kan du lave en “single 4 life” gruppe med dine vendiner😂

  • Selvtillid, Pige, 12 år

Kære pige på 13 ,år jeg kan godt forstå at du er i tvivl, og måske lidt nervøs eller spændt? Men hvis nogen spøger dig så sig det du føler. Føler du at har brug for tid til at tænke over det, så sig det. Hvis du føler at du gerne vil ,så sig det. Hvad der end kommer til at ske er der vel nogle veninder eller familiemedlemmer du kan snakke med? Men det er absolut ikke pinligt at kommer alene, plus at hvis der kommer en sød dreng der heller ikke har nogen at følges med kan du jo prøve der, eller hvis en af dine venner ikke har nogen at følges med kan du jo være sammen med hende/ham. Det handler om hvad du vil ikke om hvad andres valg er, eller om de kommer med en date eller uden. Men jeg kan godt forstå dig. På min skole er der ikke noget med at spørge hinanden, eller med kjoler, eller opspytningen. Og vi holder “fest” fra 0 klasse til 5 klasse.Der er der lidt musik og noget mad, med forældre! Pointen er at du virkelig skal nyde det. Og er der en af sinde veninder du føler du virkelig stoler på og kan snakke med, så snak med hende sig lige det du har lyst til at sige, især det med at sige til hinanden hvis nogen har spurgt nogen eller er blevet spurgt. Jeg håber du vil nyde gallaen uanset hvad der kommer til at ske jeg forstår dig fuldt ud omog føler med dig. ( Fra pige til pige)selvom at jeg er 11 håber jeg du kan bruge mine råd til dig. Gør det DU føler for.

Kærlig hilsen mig

  • Mig, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguiden – eVejledning

Ring, chat, SMS eller email til eVejledningen og få hjælp til, hvilken uddannelse du skal vælge.

Læs mere